023 - 799 04 89

Schoonmaakbedrijf nodig in Haarlem?

Schoonmaakonderhoud in Haarlem

In elke winkel en in elk bedrijf is het van belang: schoonmaakonderhoud. Niet alleen is vuil onhygiënisch en wilt u uw gezondheid altijd vooropzetten, viezigheid geeft ook een verkeerde en niet passende eerste indruk. Regelmatige reiniging is daarom belangrijk. Wilt u dit uitbesteden aan een ervaren schoonmaakbedrijf? Wij zijn in en om Haarlem uw expert op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Zowel voor scholen als bedrijven staan wij klaar. Ervaar zelf onze snelle en zorgvuldige schoonmaakservice en schakel ons in!

Kies voor periodieke schoonmaak

Voor een incidentele grote schoonmaak, bijvoorbeeld voor een opleveringsschoonmaak, kunt u altijd een beroep op ons doen. In veel gevallen heeft u echter structurele reiniging nodig. Een contract afsluiten bij ons schoonmaakbedrijf is dan wel zo eenvoudig. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en hoeft u zich nooit ergens om te bekommeren. En heeft u ons een keer extra nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op, dan regelen we het meteen!

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of ons meteen inschakelen? Bel ons op het nummer 023 - 799 04 89, of vul het online contactformulier in. Voor periodiek schoonmaakonderhoud kunt u in de regio Haarlem altijd bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Hoofdvestiging