023 - 799 04 89

Schoonmaakbedrijf nodig in Haarlem?

Linoleum onderhoud in Haarlem

Ligt er een linoleum vloer in uw bedrijf? Marmoleum, zoals deze vloer ook vaak wordt genoemd, is een mooie ondergrond. U treft deze bijvoorbeeld aan in de gymzaal, het ziekenhuis of de keuken. Om een vloer lang te laten meegaan, is regelmatige schoonmaak niet voldoende. Ook linoleum of marmoleum onderhoud is noodzakelijk. Hiervoor kunt u in de regio Haarlem terecht bij onze schoonmakers. Wij kunnen bijvoorbeeld uw linoleum of marmoleum vloer in de was zetten. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een schone, maar ook van een duurzame vloer!

Linoleum en marmoleum reinigen

Om het vuil van een vloer te verwijderen, grijpen de meeste mensen al snel naar een schoonmaakmiddel. Dat is een begrijpelijke keuze, maar voor linoleum reinigen niet verstandig. Dit vloertype kan namelijk niet worden gereinigd met veel soorten schoonmaakmiddel, omdat deze te agressief zijn. Hierdoor wordt de lijnolie van de vloer verwijderd, terwijl deze er juist deel van uitmaakt. Een linoleum vloer schoonmaken moet daarom voorzichtig gebeuren. Wilt u lang van uw vloer genieten en er weinig tijd aan hoeven te besteden? Dan raden we u aan om linoleum of marmoleum schoonmaken over te laten aan een professional. Onze medewerkers verzorgen dit met plezier voor u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en linoleum onderhoud? Pleeg een telefoontje naar het nummer 023 - 799 04 89, dan vertellen we u meer. Ook kunt u ons contactformulier invullen; u hoort dan vlug van ons. Als specialist op het gebied van linoleum en marmoleum reinigen en onderhouden staan wij in Haarlem en omstreken altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Hoofdvestiging